Description
Descriere – Ceaiul verde Matcha este utilizat de japonezi de mii de ani pentru proprietatile antioxidante.
– Frunzele de ceai verde sunt atent selectionate, uscate, si macinate foarte fin, printr-o procesare minima, pentru a-i pastra intacte numeroasele beneficii pentru sanatate. – Poate inlocui cu succes cafeaua zilnica, fiind bogat in antioxidanti si cafeina care se elibereaza treptat pe parcursul zilei. – Potrivita in dietele vegane/vegetariene, dar si in perioadele de Post.
Proprietati – Ceaiul verde matcha contine vitaminele A, B, C, E si K, minerale si aminoacidul teanina.
– Este un supliment alimentar care poate contribui la stimularea sistemului imunitar, la detoxifierea organismului, echilibrarea ph-ului in sange si are proprietati antibacteriene datorita continutului de clorofila din frunze.
– Matcha ajuta si la relaxarea mentala, imbunatatind memoria si minimizand simptomele stresului.
Continut – O punga contine 60 de grame de pulbere de ceai verde Matcha Obio, produs bio.
– Ingrediente: 100% frunze de ceai verde macinate*. *=Ingredient provenit din agricultura ecologica.
– Valori nutritionale/100g: Valoare energetica 1528Kj/362 kcal; Grasimi (g) 4,5 din care acizi grasi saturati (g) 0,4; Carbohidrati (g) 45 din care zaharuri (g) 1; Proteine (g) 9,3; Fibre (g) 24,6; Sare (g) 0,05.
Utilizare – Utilizare: adaugati intr-o ceasca de ceai 1 lingurita de matcha, peste care turnati apa fierbinte, aproximativ 250ml. Amestecati bine si serviti cald sau cu gheata, dupa preferinte. – Mai poate fi consumata si impreuna cu bauturi reci, ca limonada, sau adaugata in salate, in iaurt, smoothie-uri, budinca, inghetata, prajituri si torturi.
– Punga se va pastra la loc uscat si racoros, ferita de actiunea directa a soarelui.
– A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.
Reviews
There are no reviews yet.