Pudra De Cacao Degresata, La Doza, Bio, 250g

Descriere – Pudra de cacao, degresata, pregatita pentru a fi adaugata in creme, prajituri ori ciocolata de casa.
– Arborele de cacao produce niste seminte care, dupa uscare, se macina sub forma de pulbere.
– Pudra de cacao este una dintre cele mai bogate surse de antioxidanti si flavonoizi din natura.
Proprietati – Cacaoa nu este doar ingredientul de baza din care se produce ciocolata, ci si un izvor de sanatate, intotdeauna la indemana. Consumul poate preveni bolile cardiovasculare.
– Epicatecina, un compus din cacao, de fapt, un flavonol, se gaseste si in vinul rosu, ceaiul verde si sucul de grapefruit, are efecte in prevenirea bolilor de inima si mentinerea nivelului de colesterol sub control, si ajuta la marirea capacitatii de relaxare a vaselor de sange.
– Antioxidantii, lupta impotriva radicalilor liberi, au calitatea de a mentine tenul tanar si stralucitor, in ciuda trecerii anilor, intaresc sistemul imunitar si maresc rezistenta organismului.
– Cacaoa are in compozitia ei un echivalent al cofeinei, nu la fel de puternic, insa chiar si asa nu trebuie consumata in exces.
Continut – O doza contine 250g de pudra de cacao degresata, produs certificat ecologic.
– Continutul de grasime este de 11%.
– Valori nutritionale per 100g produs: valoare energetica 1507/362 kj/kcal, glucide 21g (din care zaharuri 0,1g), grasimi 12g (din care acizi grasi saturati 7,3g), proteine 27g, fibre 30g, sare<0,01g.
– Produs vegan.
– Tara de provenienta: Republica Dominicana.
Consum- Este potrivita pentru tot felul de deserturi dar si pentru prepararea ciocolatei calde, cu lapte natural sau vegetal.

Description

Descriere – Pudra de cacao, degresata, pregatita pentru a fi adaugata in creme, prajituri ori ciocolata de casa.
– Arborele de cacao produce niste seminte care, dupa uscare, se macina sub forma de pulbere.
– Pudra de cacao este una dintre cele mai bogate surse de antioxidanti si flavonoizi din natura.
Proprietati – Cacaoa nu este doar ingredientul de baza din care se produce ciocolata, ci si un izvor de sanatate, intotdeauna la indemana. Consumul poate preveni bolile cardiovasculare.
– Epicatecina, un compus din cacao, de fapt, un flavonol, se gaseste si in vinul rosu, ceaiul verde si sucul de grapefruit, are efecte in prevenirea bolilor de inima si mentinerea nivelului de colesterol sub control, si ajuta la marirea capacitatii de relaxare a vaselor de sange.
– Antioxidantii, lupta impotriva radicalilor liberi, au calitatea de a mentine tenul tanar si stralucitor, in ciuda trecerii anilor, intaresc sistemul imunitar si maresc rezistenta organismului.
– Cacaoa are in compozitia ei un echivalent al cofeinei, nu la fel de puternic, insa chiar si asa nu trebuie consumata in exces.
Continut – O doza contine 250g de pudra de cacao degresata, produs certificat ecologic.
– Continutul de grasime este de 11%.
– Valori nutritionale per 100g produs: valoare energetica 1507/362 kj/kcal, glucide 21g (din care zaharuri 0,1g), grasimi 12g (din care acizi grasi saturati 7,3g), proteine 27g, fibre 30g, sare<0,01g.
– Produs vegan.
– Tara de provenienta: Republica Dominicana.
Consum- Este potrivita pentru tot felul de deserturi dar si pentru prepararea ciocolatei calde, cu lapte natural sau vegetal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pudra De Cacao Degresata, La Doza, Bio, 250g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pudra De Cacao Degresata, La Doza, Bio, 250g