Ceai Catina 20dz Fares

Fructul de catina este bogat in vitamina C (de doua ori mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat cictricele), precum si alte vitamine E, K,F,P, complexul B (B2,B6,B9,colina, inozitol), carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale si oligoelemente, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe (din care se obtine uleiul de catina, oleum hippophaes), serotonina, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli. Ingrediente: flori de hibiscus, aronia, macese, fructe de catiuna 10%, coriandru, zmeura, mere, arome, miere de albine liofilizata. Nu contine coloranti sintetici. Culoarea rosie a ceaiului este cuoarea naturala a ingredientelor sale, in special a florilor de hibiscus si a fructelor de maces. Preparare: peste un plic se toarna 200ml apa clocotita, se lasa 10 minute.

SKU: 704 Categories: , Tags: , , , ,

Description

Fructul de catina este bogat in vitamina C (de doua ori mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat cictricele), precum si alte vitamine E, K,F,P, complexul B (B2,B6,B9,colina, inozitol), carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale si oligoelemente, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe (din care se obtine uleiul de catina, oleum hippophaes), serotonina, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli. Ingrediente: flori de hibiscus, aronia, macese, fructe de catiuna 10%, coriandru, zmeura, mere, arome, miere de albine liofilizata. Nu contine coloranti sintetici. Culoarea rosie a ceaiului este cuoarea naturala a ingredientelor sale, in special a florilor de hibiscus si a fructelor de maces. Preparare: peste un plic se toarna 200ml apa clocotita, se lasa 10 minute.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ceai Catina 20dz Fares”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ceai Catina 20dz Fares