Description
Descriere – Disconfortul din gat dispare cand o tratati cu cimbrul de cultura, popular cunoscut drept „cimbrul de camp”.
– Consumat ca si ceai are o aroma mediteraneana puternica, spumoasa si corpolenta, amintind de o vacanta de vara minunata.
– Cimbrul de cultura a fost folosit de razboinici inainte de luptele grele.
– O baie in aceasta trebuia sa-i ajute sa aiba un curaj extraordinar.
– In zilele noastre planta este cunoscuta ca o placere pentru albine si pentru ochi, deci nu ar trebui sa lipseasca din gradini.
– Thymus inseamna energie de viata.
Proprietati – 100% ecologic, ambalat manual, in ambalaj compostabil.
– Cerneala de imprimare este de asemenea compostabila.
– Noul amestec de hartie si folie din fibre de lemn protejeaza perfect aromele produselor.
– Munca manuala, transportul durabil si utilizarea energiei regenerabile ajuta la o amprenta de carbon mai redusa,iar agricultura ecologica produce cu aproximativ 25% mai putin CO2 decat agricultura conventionala.
Continut – O cutie contine 70 g Ceai de cimbru de cultura, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: cimbru de cultura*, *=din agricultura ecologica.
– Tara de origine: Austria.
Utilizare – Timp infuzare: maxim 10 minute.
– Temperatura apei: 100°C.
– Savurati o ceasca de ceai calda si aromata.
Reviews
There are no reviews yet.