Ceai Matcha, 40g, Bio

Descriere – Oamenii de stiinta au confirmat prin studiile lor ca un pahar de ceai matcha este echivalentul a 10 pahare de ceai verde ca valoare nutritionala si continut de antioxidanti.
– Ceaiul matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita.
– Sortiment unic de ceai japonez, matcha este folosit in ceremonia traditionala a ceaiului.
– Poate fi utilizat ca ceai sau in diferite preparate culinare.
Proprietati – Spre deosebire de ceaiul verde obisnuit, in cazul caruia apa reuseste sa extraga doar o parte din antioxidantii continuti in frunzele de ceai, pudra de matcha obtinuta prin macinarea acestora, are proprietati nutritionale mult mai puternice.
– Pentru productia ceaiului matcha, cultivatorii japonezi usuca mai intai plantele, apoi le transforma intr-un praf de un verde vibrant, prin frecarea acestora intre doua pietre.
– Printre beneficiile sale se numara: stimularea metabolismului si arderea grasimilor, detoxifierea naturala a corpului, combaterea virozelor si bacteriilor, scaderea nivelului de colesterol, energizarea organismului, proprietati antiage.
– De 10 ori mai puternic ca valoare nutritionala si antioxidanti decat orice ceai verde.
– Contine minerale, vitamine, aminoacizi si antioxidanti.
– Are un continut ridicat de clorofila.
Continut – O cutie contine 40g de ceai matcha, produs certificat ecologic PL-EKO-03.
– Ingrediente: pudra din frunze de ceai matcha*. *=din agricultura ecologica.
– Produs 100% din ingrediente cultivate ecologic.
Consum – Pentru a respecta intrutotul traditia japoneza a ceaiului matcha, amestecati pudra de matcha cu atentie cu apa fierbinte, cu un tel din bambus, pana se omogenizeaza foarte bine si apoi, savurati ceaiul dintr-un “chawan”, un vas special pentru aceasta ceremonie.
– Pudra de matcha este deja folosita si in moduri creative in restaurante, deoarece da un gust caracteristic si o culoare verde foarte placuta preparatelor.
– Poate fi infuzata in cocktail-uri, in latte-uri, presarata peste mancaruri si chiar ca ingredient in deserturi, de la macarons la torturi.

Description

Descriere – Oamenii de stiinta au confirmat prin studiile lor ca un pahar de ceai matcha este echivalentul a 10 pahare de ceai verde ca valoare nutritionala si continut de antioxidanti.
– Ceaiul matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita.
– Sortiment unic de ceai japonez, matcha este folosit in ceremonia traditionala a ceaiului.
– Poate fi utilizat ca ceai sau in diferite preparate culinare.
Proprietati – Spre deosebire de ceaiul verde obisnuit, in cazul caruia apa reuseste sa extraga doar o parte din antioxidantii continuti in frunzele de ceai, pudra de matcha obtinuta prin macinarea acestora, are proprietati nutritionale mult mai puternice.
– Pentru productia ceaiului matcha, cultivatorii japonezi usuca mai intai plantele, apoi le transforma intr-un praf de un verde vibrant, prin frecarea acestora intre doua pietre.
– Printre beneficiile sale se numara: stimularea metabolismului si arderea grasimilor, detoxifierea naturala a corpului, combaterea virozelor si bacteriilor, scaderea nivelului de colesterol, energizarea organismului, proprietati antiage.
– De 10 ori mai puternic ca valoare nutritionala si antioxidanti decat orice ceai verde.
– Contine minerale, vitamine, aminoacizi si antioxidanti.
– Are un continut ridicat de clorofila.
Continut – O cutie contine 40g de ceai matcha, produs certificat ecologic PL-EKO-03.
– Ingrediente: pudra din frunze de ceai matcha*. *=din agricultura ecologica.
– Produs 100% din ingrediente cultivate ecologic.
Consum – Pentru a respecta intrutotul traditia japoneza a ceaiului matcha, amestecati pudra de matcha cu atentie cu apa fierbinte, cu un tel din bambus, pana se omogenizeaza foarte bine si apoi, savurati ceaiul dintr-un “chawan”, un vas special pentru aceasta ceremonie.
– Pudra de matcha este deja folosita si in moduri creative in restaurante, deoarece da un gust caracteristic si o culoare verde foarte placuta preparatelor.
– Poate fi infuzata in cocktail-uri, in latte-uri, presarata peste mancaruri si chiar ca ingredient in deserturi, de la macarons la torturi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ceai Matcha, 40g, Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ceai Matcha, 40g, Bio