Ceai Matcha Japonez BIO, 40g | Diet-Food

Ceai Matcha Japonez BIO, 40g | Diet-Food   Matcha este un ceai verde premium provenit din Japonia folosit pentru băut sub formă de ceai sau ca ingredient în reţete. Ceaiul Matcha Diet Food provine din câmpurile organice certificate situat în prefectura Kyoto, asigurând cea mai bună calitate posibilă! Matcha este renumit pentru numeroase beneficii de sănătate fiind bogat în nutrienți, antioxidanți, fibre şi clorofilă. Matcha conține L-theanine, un aminoacid care este cunoscut pentru calitatea de a relaxa mintea. Din acest motiv, matcha este, de asemenea, cunoscut ca un potenţiator pentru starea de spirit. Beneficiile pentru sănătate ale matcha le depășesc pe cele ale altor ceaiuri verzi, un pahar cu matcha fiind  echivalentul a 10 pahare de ceai verde în ceea ce priveşte valoarea nutritivă şi antioxidanți. Călugării budişti beau din cele mai vechi timpuri matcha pentru a sta în meditaţie, combinată cu cafeină, oferă vigilență și stare de calm susținute în timp. Ceaiul matcha este o pudră delicată obținută prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amestecă cu apă fierbinte dând naștere unui ceai cu o aromă deosebită. Cultivatorii japonezi usucă mai întâi plantele, apoi le transformă într-un praf de un verde vibrant, prin frecarea acestora între două pietre. Conține minerale, vitamine, aminoacizi și antioxidanți. Ingrediente  frunze de ceai matcha* * ingrediente provenite din Agricultură organică. Beneficii stimulează metabolismul și arde grăsimile detoxifiază corpul natural și eficient luptă cu virozele și bacteriile scade nivelul colesterolului este energizant, reduce stresul și relaxează bogat în clorofilă elimină toxinele din organism luptă cu cancerul încetinește îmbătrânirea   Dacă apa reușește să extragă doar o parte din antioxidanții conținuți în frunzele de Matcha, pudra făcută prin măcinarea acestora, are proprietăți nutriționale mult mai puternice. Mod de utilizare   Recomandare de servire inspirată de tradiția japoneză: Amestecați pudra cu atenție cu apă fierbinte, cu o perie din bambus, până se omogenizează foarte bine. Apoi, ceaiul se savurează într-un “chawan”, un vas special pentru Matcha.   Pudra de Matcha este deja folosită și în moduri creative în restaurante: infuzată în cocktailuri, în latte-uri, presărată peste mâncăruri și chiar ca ingredient în deserturi: de la macarons la torturi.   Termen de valabilitate 2 ani Certificare: PL-EKO-03 Producător: Diet-Food   40g

Description

Ceai Matcha Japonez BIO, 40g | Diet-Food   Matcha este un ceai verde premium provenit din Japonia folosit pentru băut sub formă de ceai sau ca ingredient în reţete. Ceaiul Matcha Diet Food provine din câmpurile organice certificate situat în prefectura Kyoto, asigurând cea mai bună calitate posibilă! Matcha este renumit pentru numeroase beneficii de sănătate fiind bogat în nutrienți, antioxidanți, fibre şi clorofilă. Matcha conține L-theanine, un aminoacid care este cunoscut pentru calitatea de a relaxa mintea. Din acest motiv, matcha este, de asemenea, cunoscut ca un potenţiator pentru starea de spirit. Beneficiile pentru sănătate ale matcha le depășesc pe cele ale altor ceaiuri verzi, un pahar cu matcha fiind  echivalentul a 10 pahare de ceai verde în ceea ce priveşte valoarea nutritivă şi antioxidanți. Călugării budişti beau din cele mai vechi timpuri matcha pentru a sta în meditaţie, combinată cu cafeină, oferă vigilență și stare de calm susținute în timp. Ceaiul matcha este o pudră delicată obținută prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amestecă cu apă fierbinte dând naștere unui ceai cu o aromă deosebită. Cultivatorii japonezi usucă mai întâi plantele, apoi le transformă într-un praf de un verde vibrant, prin frecarea acestora între două pietre. Conține minerale, vitamine, aminoacizi și antioxidanți. Ingrediente  frunze de ceai matcha* * ingrediente provenite din Agricultură organică. Beneficii stimulează metabolismul și arde grăsimile detoxifiază corpul natural și eficient luptă cu virozele și bacteriile scade nivelul colesterolului este energizant, reduce stresul și relaxează bogat în clorofilă elimină toxinele din organism luptă cu cancerul încetinește îmbătrânirea   Dacă apa reușește să extragă doar o parte din antioxidanții conținuți în frunzele de Matcha, pudra făcută prin măcinarea acestora, are proprietăți nutriționale mult mai puternice. Mod de utilizare   Recomandare de servire inspirată de tradiția japoneză: Amestecați pudra cu atenție cu apă fierbinte, cu o perie din bambus, până se omogenizează foarte bine. Apoi, ceaiul se savurează într-un “chawan”, un vas special pentru Matcha.   Pudra de Matcha este deja folosită și în moduri creative în restaurante: infuzată în cocktailuri, în latte-uri, presărată peste mâncăruri și chiar ca ingredient în deserturi: de la macarons la torturi.   Termen de valabilitate 2 ani Certificare: PL-EKO-03 Producător: Diet-Food   40g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ceai Matcha Japonez BIO, 40g | Diet-Food”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ceai Matcha Japonez BIO, 40g | Diet-Food